Retki Kangasniemelle

Retki Kangasniemelle

Kangasniemen seurakunta

Ilmoittaudu tästä

Tutustumme messuun jossa on seurakuntalaiset toteuttajina. Vaihdamme ajatuksia jumalanpalvelusten kehittämisestä.

Tullaan yhdessä koolle eri puolilta hiippakuntaa tutustumaan Gospelmessuun ja sen tekijöihin

Jumalanpalvelusryhmät – riemu ja riesa?

Päivä on ennen kaikkea yhteisen jakamisen paikka. Mikä on messuryhmien merkitys? Millaista tukea tarvitsemme? Miten messusta voi tulla yhdessä kokemisen paikka?
Mukana jumalanpalveluselämän asiantuntija Terhi Paananen Kirkkohallituksesta.

Ilmoittautumiset 19.9 mennessä kirkkoherran tai seurakuntasihteerin numeroon  040 565 0892  ja 040 8949 2612  jättämällä asiasta viestin ja yhteydenottopyynnön!

Mennään kimppakyydein tai jos riitävästi lähtijöitä bussislla.

Lähtö Elimäeltä tasan klo 07.00    Korian portti 7.30  mukaan voi nousta myös mahdollisesti  Pentikin, Veturin ja Valkealan ABC kohdalta. Koko rovastikunnan alueelta voi tulla mukaan, hinta 30 e  sis ruokailun. Paluu 17 mennessä.

Messu alkaa kymmeneltä, siksi varhainen lähtö. Otetaan termoskahvit matkalle mukaan sopien siitä erikseen.

Yhteyshenkilö Kirsi Hämäläinen Elimäen kirkkoherra.

Korian kirkko

Aamurukoilijat Korialla

Aamurukoukset kolme kertaa viikossa

Kuusankosken seurakuntakeskus