Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitukset

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitukset Kuusankosken seurakuntatalo

Kuusankosken seurakunnan lapsikuoro Valonsäteet on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille lapsille.

Valonsäteet harjoittelee 11.9.2019 alkaen keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 Kuusankosken seurakuntatalolla, Valtakatu 43. Harjoituksissa opitaan laulamaan yhdessä ja käyttämään ääntä mukavien laulujen, harjoitusten, soittamisen ja leikin kautta. Kuoro esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ja aikaa vietetään yhdessä myös herkkuhetkin ja kevätretkin. Valonsäteet tekee yhteistyötä alueen muiden kuorojen ja kirkkomuskarilaisten kanssa. Kuoroon ei ole pääsykoetta ja osallistuminen on maksutonta. Kuoroa johtaa kanttori Marianna Pellinen. Tervetuloa mukaan iloiseen ja energiseen joukkoon!

Kuusankosken seurakunta

Inkeroisten kirkko

Laula kanssain -kuoro

Laula kanssain - kuoro aloittaa Inkeroisten kirkossa. Johtajana Kirsi Vallasvuori.

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Laulutuuli-konsertti

Pekka Laukkarinen trion ja lapsikuoro Valonsäteiden, Lauluvaunun sekä Ilonpisaroiden Laulutuuli-konsertti valloittaa kaikenikäiset kuulijat. Luvassa on vauhdikas koko perheen konsertti uusien Laulutuuli-laulujen seurassa. Pekka Laukkarinen triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Täällä Pohjantähden alla - Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonsertti

Juhlakonsertin ohjelmisto koostuu Petri Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta. Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.