Keskiviikkokahvila

Elimäen seurakuntakeskus

Tervetuloa kahvittelemaan ja viettämään aikaa yhdessä!

Keskiviikkokahvila Elimäen seurakuntakeskuksen kahvipirtissä joka keskiviikko. Klo 12 lauluvartti. Tervetuloa!

Elimäen seurakunta

Elimäen seurakunta

Diakoniatyö, kirkonkylä ja lähialueet, seurakunnan lähetystyön toiminta 31.12. asti. HeHu-ryhmän jäsen

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.