Herrakammari

Kouvolan seurakuntakeskus, Luukas-sali

Herrakammari aloittaa syyskauden, muistellaan kesää. Kootaan toiveaiheita syksyn kokoontumisiin. Klo 16.30 alkaen kahvit, klo 17 alustus.

Tervetuloa miesten iltaan Seurakuntakeskusken Luukas-saliin!

Tuleeko mieleesi aihe tai henkilö, josta/jota haluaisit kuulla Herrakammarissa? Syyskauden ensimmäisessä kokoontumisessa pääset vaikuttamaan syksyn ohjelmaan. Kesämuistojen kertominen johdattaa alkavaan syksyyn..

Vapaaehtoinen kahvimaksu.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja

Elimäen seurakuntakeskus

Turinatupa Elimäellä

Tule turisemaan porukalla!

Korian kirkko

Turinatupa Korialla

Tule turisemaan porukalla!

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.