Kaksipäiväinen Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi alkaa

Kaksipäiväinen Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi alkaa Koivistontalo

Vuorovaikutustaidot ovat parisuhteessa läheisyyden työkaluja

Mitä merkittävämpi ihminen tai asia, sitä enemmän asiaan liittyy tunteita. Mitä enemmän tunteita, sitä enemmän tarvitaan vuorovaikutustaitoja. Hyvällä vuorovaikutuksella tunneyhteys vahvistuu.

Kouvolan perheasiain neuvottelukeskus järjestää kaksipäiväisen Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssin Koivistontalolla lauantaina 21.9. ja 28.9.2019 klo 9 - 16.30. Kurssilla opetellaan puhumisen ja kuuntelemisen taitoja pienin askelin.

Kurssin hinta on 40 euroa/pari sisältäen keittolounaan ja iltapäiväkahvin molempina päivinä. Mukaan mahtuu 6 paria. Kurssia ohjaavat vertaisohjaajat Sirpa ja Reijo Tuori.

Kurssilla on vielä tilaa! Ilmoittautuminen viimeistään 15.9. Tervetuloa!

Kaikki seurakunnat Kouvolan perheasiain neuvottelukeskus

Vastaanottosihteeri; vastaanotto- ja kriisityö, tukikeskustelut
Seurakuntatyön erityispalvelut

Sosionomi (AMK)

Inkeroisten seurakuntatalo

Mämmälän tarinamiehet

Koivistontalo

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden ilta

Noin 18-30-vuotias nuori aikuinen tai opiskelija, tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi.Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.