IsoIsko-leiri Puhjonrannassa

pe 20.9. kello 17.30 - su 22.9. kello 14.00

IsoIsko-leiri Puhjonrannassa Puhjonrannan kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Isoskoulutusleiri kaikille isoskoulutuksessa oleville tai isoskoulutuksen käynneille nuorille.

IsoIsko-leiri on 20.-22.9.2019 Puhjonrannassa. IsoIsko-leiri on Anjalankosken, Elimäen, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakuntien yhteinen isoskoulutusleiri Puhjonrannassa. Leiri alkaa perjantaina 20.9. klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 22.9. klo 14.

Leiri on tarkoitettu kaikille isoskoulutuksen aloittaneille ja isosena jo toimineille nuorille. Jos kaikki nuoret eivät mahdu sisämajoitukseen, niin wanhat isoset voivat halutessaan majoittua teltoissa.

Leirille saavutaan bussikyydeillä, joiden reitti ilmoitetaan myöhemmin leirikirjeessä. Valkealan nuoret tulevat omalla tai kaverin kyydillä. Leirikirje toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille.

Ilmoittautumislinkki on auki 3.6.-8.9.2019.
Ilmoittaudu nyt mukaan!

Nähdään leirillä!

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta

Kappalainen
Anjalankosken seurakunta
Paperitehtaantie 5
46800 Myllykoski

rippikoulu, nuorisotyö, koululaiset, Hehu

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Elimäen seurakuntakeskus

Nuorten bändi

Elimäen nuorten bändin treenit

Elimäen seurakuntakeskus

ISKO

Isoskoulutus Elimäen seurakuntakeskuksen nuorisokellarilla

Koivistontalo

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden ilta

Hei sinä nuori aikuinen tai opiskelija, tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi.Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja Häneen kiinni kasvamista.