Maailma kylässä - kerho

Valkealan seurakuntakeskus

Vähän erilainen kokkikerho - Tutustutaan eri maihin ja kulttuureihin askarrellen ja kokkaillen etnoherkkuja. Miltä maistuu ruoka Etiopiassa tai Thaimaassa? Mitä tehdään tansanialaisissa tai virolaisissa kerhoissa vai onko kerhoja siellä lainkaan? Kurkistetaan eri maiden kulttuureihin monin eri tavoin.

Maailma kylässä -kerho alakoululaisille torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakuntakeskuksen kerhokolmiossa. (Kalevantie 12 as A. Nouse asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny vasemmalle, viimeinen huoneisto vasemmalla.)

Varmista kerhopaikka ennen kerhoon menoa Minna Löppöseltä. Kerho alkaa 12.9. Paikkoja voi kysellä myöhemminkin. Kerhossa kokkaillaan, askarrellaan, tutustutaan lähetyskenttiin eri puolella maapalloa ja tutuksi tulevat myös mangat. Syyskauden kerhomaksu on 10e. Kerhossa on esiliinat kaikille. Ohjaajina toimivat Elli Harjula ja Minttu Uotila.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Varhaisnuorisotyö p. 0400 936252 Lähetystyö p. 0400 825445

Varhaiskasvatus, varhaisnuorisotyö / kerhot

Voikkaan kirkko