Perhepäivä Pytynlahdessa

Perhepäivä Pytynlahdessa Pytynlahden kesäkoti

Ilmoittaudu tästä

Kuusankosken seurakunnan ja Jaalan kappeliseurakunnan järjestämä perhepäivä Pytynlahden kesäkodilla

Perhepäivää vietetään Pytynlahdessa lauantaina 17.8. klo 10-18. Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti ulkona, joten säänmukainen retkivaatetus kannattaa laittaa päälle. Päivä sisältää mukavaa puuhaa ja yhdessäoloa kaikenikäisille perheittäin ja kaikki yhdessä. Lisäksi voi saunoa ja uida (vanhempien vastuulla). Pytynlahteen tullaan omin kyydein. Mukaan mahtuu n. 15 perhettä. Perhepäivän hinta: alle 3 v. maksutta, yli 3 v. 4 € ja aikuiset (yli 15-v.) 8 €, laskutus jälkikäteen. Ilmoittautuminen 6.5.-31.7. välisenä aikana sähköisesti.

Ilmoittaudu tästä

Kuusankosken seurakunta, Jaalan kappeliseurakunta

Vastaava lastenohjaaja
Kuusankosken seurakunta Jaalan kappeliseurakunta
Johtava diakoniatyöntekijä vs.
Kuusankosken seurakunta

Työttömät, perhediakonia, maahanmuuttajat, Yhteisvastuu, kriisityö

ma 17.6.2019 klo 9.00 - to 20.6.2019 klo 13.00

Jaalan kesäkoti

Jaalan kesäkodin 11-14-vuotiaiden leiripäivät

Tule viettämään mukavia kesäpäiviä Jaalan kesäkodille

Jaalan kirkko

Lähetyksen kesäkahvila Jaalassa

Tervetuloa herkuttelemaan vapaaehtoisten emäntien tarjoamisista, jännittämään arpavoittojen puolesta ja nauttimaan iki-ihanasta Jaalan kirkonkylän järvimaisemasta

Pytynlahden kesäkoti

Pytynlahden juhannusjuhla

Perinteinen Kuusankosken seurakunnan juhannusjuhla jälleen Pytynlahden kesäkodin kauniissa maisemissa.