Anjalankosken seurakunnan kesäleiri 7-14 vuotiaille

pe 5.7. kello 10.00 - su 7.7. kello 16.00

Anjalankosken seurakunnan kesäleiri 7-14 vuotiaille Puhjonrannan kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Agettileiri kutsuu koululaiset johtolankojen jäljille. Mitä sieltä vielä paljastuukaan?

Tämän vuoden kesäleirin nimi on Agettileiri. Se tarkoittaa sitä, että luvasssa on arvoituksia ja sopivasti jännitystä. Yhdessä touhutaan, syödään, uidaan, hiljennytään, lauletaan, leikitään ja katsotaan, mihin johtolangat leirin oikein kuljettavatkaan.

Leiri on tarkoitettu kaikille 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Leirille lähdetään yhdessä bussilla, joka perjantai aamuna kiertää Anjalan, Inkeroisten ja Myllykosken kautta. Sunnuntain leiri loppuu klo 15 pidettävään messuun Myllykosken kirkkoon. Leirimaksu on 30 €, sisältäen kuljetuksen, ruuat, ohjelman ja majoituksen. Leiriä odottavat jo työntekijät Säde, Pirjo ja Johanna sekä kesäteologi ja isoset.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jäi kysyttävää. Ja ilmoittaudu mukaan!

Terholantie 4
46900 Inkeroinen

koululaiset, iltapäiväkerhot, partiotoiminta

Paperitehtaantie 5
46800 Myllykoski

Nuoret, koululaiset ja rippikoulut

Sarkolan seurakuntakoti

Kesäperhekerho

Tule pienten lasten ja aikuisten yhteiseen kerhoon leikkimään ja kahvittelemaan!

Jaalan kirkko

Lähetyksen kesäkahvila Jaalassa

Tervetuloa herkuttelemaan vapaaehtoisten emäntien tarjoamisista, jännittämään arpavoittojen puolesta ja nauttimaan iki-ihanasta Jaalan kirkonkylän järvimaisemasta

Jaalan kirkko