Leirit, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö (Varhaisnuorten leiri 7-9v)

Ilmoittaudu mukaan kesäleirille!

7-9-vuotiaille varhaisnuorille järjestetään kesäleiri Puhjonrannassa. Leirimaksu on 20€, joka sisältää leiriohjelman, bussikuljetuksen, ruokailut ja majoituksen. Yhteiskuljetus starttaa Elimäen seurakuntakeskukselta 24.6 klo 10 ja ajaa Korian kirkon kautta Puhjonrantaan. Korian kirkolta on mahdollisuus nousta bussin kyytiin. Leiriltä lähdemme 26.6 klo 12:30 ja bussi ajaa Korian kautta Elimäelle. Leirimaksuun on mahdollista saada avustusta, ota tarvittaessa yhteyttä.

Leiriohjelmaan kuuluu kaikkea kivaa perinteistä leiritekemistä: yhdessäoloa, pelailua, ulkoilua, musisointia, saunomista, uimista ja joka leirillä suosituksi ohjelmanumeroksi nousseet isosten järjestämät pajat! Ruoka on hyvää ja sitä tulee olemaan riittävästi. Lähde mukaan kesäiseen Puhjoon viettämään hauska leiri!

Elimäen seurakunta

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu

Kouvolan seurakunnan lapsiperheiden kevätretki

Tapaamme nallekarhun musiikkisatuhetkessä ja pääset hoitamaan omaa nalleasi nallesairaalaan.

Kouvolan seurakunnan lapsiperheiden kevätretki