Lähetyksen kesäkahvila Jaalassa

Lähetyksen kesäkahvila Jaalassa Jaalan kirkko

Tervetuloa herkuttelemaan vapaaehtoisten emäntien tarjoamisista, jännittämään arpavoittojen puolesta ja nauttimaan iki-ihanasta Jaalan kirkonkylän järvimaisemasta

Jaalan lähetyksen kesäkahvila on auki koulujen loma-ajan joka tiistai ja torstai klo 10-15 sekä kirkkokahvit sunnuntaisin. Vapaaehtoiset emännät eri kyliltä leipovat ja laittavat pöydän koreaksi. Erityisen suosittuja ovat silli-munavoileivät. Myös arpoja on myynnissä - voit voittaa kuuluisat villasukat!

Nimensä mukaisesti kaikki kahvilan tuotto menee lyhentämättömänä Jaalan oman nimikkolähetin Sanna Suutarin työn hyväksi. Sanna on medialähetystyössä Kyproksella, mutta tänä kesänä hän vierailee kotimaassa.

Sanna Suutari Jaalassa

su 14.7. klo 10 kesäjaalalaisten kirkkopyhä

su 1.9. klo 10 Sannan lähtöjuhla Jaalan kirkossa

to 4.9. klo 13 Sanna vierailee lähetyspiirissä Jaalan raitissa

la 14.9. klo 10-17 Sanna on mukana rovastikunnan lähetysretkipäivässä Pytynlahdessa

Jaalan kappeliseurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Elimäen kirkko

Tiekirkko Elimäen kirkossa

Tervetuloa tiekirkkoon kauniiseen vanhaan puukirkkoomme!

Sarkolan seurakuntakoti

Kesäperhekerho

Tule pienten lasten ja aikuisten yhteiseen kerhoon leikkimään ja kahvittelemaan!

Elimäen kirkko

Tiekirkko Elimäen kirkossa

Tervetuloa tiekirkkoon kauniiseen vanhaan puukirkkoomme!