Perheen sunnuntain messu ja puutarhajuhla Keskuskirkossa ja kirkkopuistossa

su 26.5. kello 10.00

Perheen sunnuntain messu ja puutarhajuhla Keskuskirkossa ja kirkkopuistossa Koivistontalo, Kouvolan Keskuskirkko

Tervetuloa Puutarhajuhlaan laulamaan, syömään ja viettämään yhteistä aikaa keväisessä Kirkkopuistossa!

Puutarhajuhlan ohjelma

• klo 10 messu Keskuskirkossa, näytelmäsaarna "Pynnösen perheen probleema"
  • keittolounas ja kahvit kirkkopuistossa
  • keväisiä yhteislauluja kirkon sisäpihalla
  • klo 12 lapsille nukketeatteri  "Pullapojan seikkailut" Koiviston talolla, Marketta Ukkolan marionettiteatteri

Mukana seurakunnan työntekijöitä ja luottamushenkilöitä tapaamista ja jutustelua varten.

Saarna Lasse Karppela, liturgia Kaija-Liisa Lindberg sekä kanttorit Mari Lehtinen ja Ritva-Liisa Marttila. Pop-up-kevätkuoro ja bändi. Huom. Käpylän kirkossa ei ole jumalanpalvelusta.

Kolehti: koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille.

Kouvolan seurakunta

Elimäen kirkko

Tiekirkko Elimäen kirkossa

Tervetuloa tiekirkkoon kauniiseen vanhaan puukirkkoomme!

Käpylän kirkko

Miesten raamattupiiri

Raamattua, rukousta ja keskustelua

Käpylän kirkko

Miesten raamattupiiri

Miesten raamattupiiri jatkaa kokoontumista Käpylän kirkon partikolossa myös kesällä. Tervetuloa!