Huvipuistoretki Tykkimäkeen

Tykkimäen huvipuisto

Lähde viettämään päivää Tykkimäkeen!

Elimäen seurakunta ydhessä Nuori Kirkko ry:n kanssa järjestää retken Tykkimäen huvipuistoon. Osallistumme huvipuistojumalanpalvelukseen, jonka jälkeen jäämme viettämään päivää huvipuistossa. Osallistumismaksu riippuu rannekkeen hinnasta, 90-120 cm rannekkeella retki maksaa 19€ ja yli 120 cm rannekkeella 25€. Osallistumismaksu sisältää rannekkeen ja yhteiskuljetuksen, huoltaja ilman ranneketta pääsee ilmaiseksi sisälle. Bussi lähtee Elimäen seurakuntakeskukselta klo 9:45, pysähdymme Korian kirkolla n. klo 10, josta myös mahdollisuus nousta kyytiin ja siitä ajelemme Tykkimäkeen. Bussi lähtee takaisin Tykkimäeltä klo 16, ajaen Korian kautta Elimäelle. Maksuun on mahdollista saada avustusta, ota tarvittaessa yhteyttä.

Alle 10-vuotiaat tarvitsevat huoltajan retkelle mukaan, huoltajan voi toimia myös esimerkiksi mukaan lähtevän kaverin huoltaja. Yhdellä huoltajalla voi olla vastuullaan viisi (5) nuorta. 10-vuotta täyttäneitä valvovat mukaan lähtevät isoset, mutta myös yksi (1) huoltaja per osallistuja voi lähteä mukaan. Tykkimäkeen voi tulla myös omalla kyydillä. Lisätietoja nuorisotyönohjaajalta.

Elimäen seurakunta

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu

Kuusankosken kirkko

Perhekerho Kuusankosken kirkon kerhotilassa

Perhekerho pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa

Kuusankosken kirkko

Avoin perhekerho ja kirkkomuskari Kuusankosken kirkon kerhotilassa

Avoin perhekerho ja kirkkomuskari pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa

Koivistontalo

Koivistontalon kirkkomuskari, 1.ryhmä

Iloinen musahetki laulaen, soittaen ja leikkien!