Lähetyksen Torikahvila

Lähetyksen Torikahvila

Kuusankosken tori

Tervetuloa kahville keskelle kaunista Kuusankoskea!

Myytävänä kahvia, teetä, pullaa ja voileipää. Myös arpoja voi ostaa hyvän asian hyväksi ja mahdollisesti voittaa lähetyksen kuuluisia villasukkia. Torikahvilan alttiit vapaaehtoiset kertovat mielellään lisää lähetystyöstä.

Torikahvilan tuotto menee lyhentämättömänä Kuusankosken seurakunnan nimikkolähettien, -kenttien ja -kohteiden tukemiseen eri lähetysjärjestöjen kautta sekä Pietarin katulapsityölle Kansan Raamattuseuran kautta.

Klo 11.30 hartaus, jonka pitää vuorotellen Kuusankosken seurakunta ja Kuusankosken helluntaiseurakunta.

Kuusankosken seurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Elimäen kirkko

Tiekirkko Elimäen kirkossa

Tervetuloa tiekirkkoon kauniiseen vanhaan puukirkkoomme!

Puhjonrannan kurssikeskus

Naisten raamattupiirin saunailta

Tervetuloa naisten raamattupiirin saunailtaan Puhjonrantaan. Rantasauna kuumana klo 17-19, minkä jälkeen ohjelmaa ja nyyttärit kodalla.

Käpylän kirkko

Miesten raamattupiiri

Miesten raamattupiiri jatkaa kokoontumista Käpylän kirkon partikolossa myös kesällä. Tervetuloa!