Via crucis

pe 19.4. kello 18.00

Via crucis Elimäen kirkko

Tervetuloa hiljentymään Franz Lisztin sävelin Jeesuksen ristille Elimäen kirkkoon.

Tilaisuudessa esitetään Franz Lisztin teos Via Crucis, jossa seurataan Jeesuksen viimeisiä hetkiä ennen hänen kuolemaansa. Laulamassa Salla Lehtinen, sopraano; Anne Korpelainen, altto ja Ville Perkkiö, baritoni. Uruissa Terhi Paukku. Vapaa pääsy. ohjelma 10€.


Järjestäjä

Elimäen seurakunta

Katso myös

pe 22.11. klo 19.00

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Maan korvessa kulkevi -konsertti

Gospellaulaja-lauluntekijä Kristiina Brask, multimuusikko ja laulaja Ossi Jauhiainen sekä useista bändeistä tunnettu kitaristi Mikko Tuomi tuovat vanhoja virsiä ja uutta gospelmusiikkia raikkain sovituksin Kuusankosken kirkkoon.
la 23.11. klo 17.00

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Laulutuuli-konsertti

Pekka Laukkarinen trion ja lapsikuoro Valonsäteiden, Lauluvaunun sekä Ilonpisaroiden Laulutuuli-konsertti valloittaa kaikenikäiset kuulijat. Luvassa on vauhdikas koko perheen konsertti uusien Laulutuuli-laulujen seurassa. Pekka Laukkarinen triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.
su 24.11. klo 18.00

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Täällä Pohjantähden alla - Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonsertti

Juhlakonsertin ohjelmisto koostuu Petri Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta. Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.