Juttuparkki

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla.

Joka tiistai kokoaa Juttuparkki varttuneempaa väkeä kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia toisten kanssa. Juttuparkkia ohjaavat  seurakunnan vapaaehtoiset, jotka järjestävät Juttuparkissa välillä mukavaa ohjelmaa. Välillä Juttuparkissa vierailee myös jokin ulkopuolinen taho, joka voi olla esim. musiikkiryhmä, vapaaehtoisyhdistyksen- tai järjestön  edustaja, seurakunnan työntekijä tms. Tule mukaan kokemaa mielenkiintoisia hetkiä yhdessä !

Kuusankosken seurakunta

Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Virkavapaalla 18.2.-16.8.2019.

Kuusankosken seurakuntakeskus

Hopeapolkukerho srk-keskuksen kahviossa

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä !

Kuusankosken kirkko

Hopeapolkukerho pääkirkon srk-salissa

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla.