Majataloilta

Majataloilta Kuusankosken kirkko

Yhteisöllinen illanvietto: kahvia, musiikkia, hyviä sanoja elämästä ja Jumalasta!

Majatalo auki!

Odotettavissa on ilta täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja. Illan isäntänä toimii ja musiikista vastaa monesta laulustaan tutuksi tullut Majatalo- idean isä, gospelmuusikko Pekka Simojoki, yhdessä EtCetera-kuoron kanssa. EtCetera- kuoron tavaramerkkejä ovat afrikkalaisvaikutteinen, vauhdikas musiikki sekä rento tapa esiintyä.

Illan puhujavieraana on evankelista Ilkka Puhakka, joka tunnetaan kohtikäyvästä ja värikkäästä tyylistään puhua. Mukana on myös pastori Jukka Jämsén, joka avaa uusia ikkunoita rukouksesta. Monenlaiset yllätykset kuuluvat myös Majatalojen luonteeseen. Illassa kahvi-/teetarjoilu.

Kuusankosken seurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Kuusankosken seurakuntakeskus

Rukoushetki

Tule hiljentymään ja rukoilemaan

Anna Vuolaston kotona

Raamattu- ja rukouspiiri

Rukoillaan, luetaan Raamattua ja jutellaan

Koivistontalo

Yksin armosta -ilta

Raamattuopetusta, keskustelua ja rukousta! Kaffea kanssa!