Big Night

Niinirannan toimintakeskus

Toiminnallinen hauska ilta kaikenikäisille sisältöä unohtamatta

Big Night on hauska ilta kaikenikäisille, jonne voi tulla perheen kanssa tai kouluikäisistä ylöspäin myös itsekseen.

Ilta alkaa draamaryhmän näytelmällä, yhteislauluilla ja mukana ovat myös Kouvolan Viihdelaulajat Esa Pöljön johdolla! Tämän jälkeen on mahdollisuus kierrellä toimintapisteillä omaan tahtiinsa. Lukuisia toimintapisteitä on ympäri taloa ja niistä voi valita itselleen mieluiset - kädentaitoja, tietovisaa, hassuttelua, kisailua, rauhoittumista, nyyttäri-iltapala. Osa toimintapisteistä onnistuu alle kouluikäisiltä, osa aikuisilta ja osa siltä väliltä. Osa toimintapisteistä on hullun hauskoja ja osa muuten vaan hauskoja. Ilta päättyy palkintojen arvontaan.

Ota mukaan jotain pientä nyyttäripöytään laitettavaa. Ilta on ilmainen.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Varhaisnuoret

Käpylän kirkko

Raamattuluento Timoteuskirje

Raamattuluentosarja, Timoteuskirje, Vesa Ollilainen

Inkeroisten seurakuntatalo

Keittolounas ja naisten päivän tilaisuus

Messun jälkeen keittolounas ja Marianpäivän tilaisuus naisille. Johanna Hasu laulu ja runot, puhe Marjo Ihalainen.

Voikkaan kirkko

Avoin perhekerho Voikkaan kirkolla

Perhekerho pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa