Big Night

Niinirannan toimintakeskus

Toiminnallinen hauska ilta kaiken ikäisille sisältöä unohtamatta

Big Night on hauska ilta kaiken ikäisille, jonne voi tulla perheen kanssa tai kouluikäisistä ylöspäin myös itsekseen. Ilta alkaa draamaryhmän näytelmällä ja yhteislauluilla, jonka jälkeen on mahdollisuus kierrellä toimintapisteillä omaan tahtiinsa. Toimintapisteitä on kuutisentoista ympäri taloa ja niistä voi valita itselleen mieluiset - kädentaitoja, tietovisaa, hassuttelua, kisailua, rauhoittumista, nyyttäri-iltapala. Osa toimintapisteistä onnistuu alle kouluikäisiltä, osa aikuisilta ja osa siltä väliltä. Osa toimintapisteistä on hullun hauskoja ja osa muuten vaan hauskoja. Ilta päättyy palkintojen arvontaan.

Ota mukaan jotain pientä nyyttäripöytään laitettavaa. Ilta on ilmainen.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Varhaisnuoret

Valkealan seurakuntakeskus

Etsintäkuulutus

Etsintäkuulutus - etsimme sinua hyvä seurakuntalainen, koska… Pääsiäisnäytelmä hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumiin

Kuusankosken kirkko

Perhekerho Kuusankosken kirkon kerhotilassa

Perhekerho pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa

Lehdokin seurakuntakoti

Lehtomäen perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.