Huilipaikka

Yhteisvastuukeräyksen avaus sunnuntaina 3.2. klo 10 Valkealan kirkossa. Keräyspäivät Valkealassa pe 22.2. sekä 22.3.

Valkealan seurakunnassa on lipaskeräys Yhteisvastuun hyväksi pe 22.2. sekä pe 22.3. Valkealan ja Jokelan S-marketilla sekä Valkealan ABC:llä. Keräystä ennen tai sen jälkeen on Huilipaikassa välipala kahvin tai teen kera.

Lipaskeräystä on myös pe 8.2. Tuohikotissa sekä
pe 15.2. ja pe 22.2.  Utin ABC:llä. Utin Pilvenveikot ovat mukana keräämässä.

Yhteisvastuun lipaskerääjiä tarvitaan, ilmoittaudu nyt Lotalle p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi. Rippikoululaisilla on mahdollisuus saada leima riparipassiin.

Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta

Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa kirkon diakoniarahaston kautta.

Ulkomailla keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Yhteisvastuun lipaskerääjiä tarvitaan Valkealassa

Yhteisvastuukeräyksen avaus 3.2. Valkealan kirkossa. Keräyspäivät Valkealassa pe 22.2. sekä 22.3.