Hopeapolkukerho Tähteen srk-kodissa

Tähteen seurakuntakoti

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä !

Hopeapolkukerhossa saat virkistyä muiden seurassa keskustellen ja vaihtaen kuulumisia. Kerhon alussa on kahvitarjoilu, jonka jälkeen kerhossa vierailijan järjestämää ohjelmaa. Jokaisella kerhokerralla on mukana myös seurakunnan vapaaehtoinen ohjaaja Ritva Nyyssönen. Vietämme yhdessä hartaushetken ja myös musiikille on sijaa kerhoissamme mm. laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja. Tule mukaan virkistymään ja saamaan uusia ajatuksia päivääsi !

Kuusankosken seurakunta

Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Virkavapaalla 18.2.-16.8.2019.

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla.

Jaalan palvelutalon kerhotila (Kukkomäentie 8)

Vanhemman väen kerho

Yhteinen hetki Jaalan ikääntyneille