Lähetyksen Joulumyyjäiset

Lähetyksen Joulumyyjäiset Jaalan kirkko

Jaalan lähetyksen joulumyyjäiset keräävät kaikenikäistä väkeä nauttimaan monipuolisista myyjäispöydistä. Tarjolla on herkullisia leivonnaisia ja taitavia käsitöitä. Arpapöydän äärellä saa jännittää ja tarjolla on myös suussasulavaa riisipuuroa rusinakeiton kera sekä torttukahvit.

Myyjäiset avaa Jaalan kappalainen Minna Tanska klo 17. Myyjäisiä pidetään tunti ennen ja puoli tuntia jälkeen Jaalan kirkon Kauneimpien joululaulujen eli klo 17-18 ja n. klo 19-19.30. Myyjäisten koko tuotto menee Jaalan uuden nimikkolähetin, Kyproksella asuvan Sanna Suutarin työn tukemiseen, eli medialähetystyöhön Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen kautta.

Jaalan kappeliseurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Jaalan kirkko

Lähetyksen kesäkahvila Jaalassa

Tervetuloa herkuttelemaan vapaaehtoisten emäntien tarjoamisista, jännittämään arpavoittojen puolesta ja nauttimaan iki-ihanasta Jaalan kirkonkylän järvimaisemasta

Jaalan kirkko

Lähetyksen kesäkahvila Jaalassa

Kuusankosken tori

Lähetyksen Torikahvila

Tervetuloa kahville keskelle kaunista Kuusankoskea!