Lähetyksen Joulumyyjäiset

Lähetyksen Joulumyyjäiset Jaalan kirkko

Jaalan lähetyksen joulumyyjäiset keräävät kaikenikäistä väkeä nauttimaan monipuolisista myyjäispöydistä. Tarjolla on herkullisia leivonnaisia ja taitavia käsitöitä. Arpapöydän äärellä saa jännittää ja tarjolla on myös suussasulavaa riisipuuroa rusinakeiton kera sekä torttukahvit.

Myyjäiset avaa Jaalan kappalainen Minna Tanska klo 17. Myyjäisiä pidetään tunti ennen ja puoli tuntia jälkeen Jaalan kirkon Kauneimpien joululaulujen eli klo 17-18 ja n. klo 19-19.30. Myyjäisten koko tuotto menee Jaalan uuden nimikkolähetin, Kyproksella asuvan Sanna Suutarin työn tukemiseen, eli medialähetystyöhön Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen kautta.

Jaalan kappeliseurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Käpylän kirkko

Lähetyksen puutyöpiiri