Väinö Jalkasen pianokonsertti Keskuskirkossa

Väinö Jalkasen pianokonsertti Keskuskirkossa Kouvolan Keskuskirkko

Pianotaiteilija Väinö Jalkasen konsertin teemana on J.S. Bachin suurteos Das Wohltemperierte Klavier. Liput 15/10€. Lipunmyynti ovelta ennen konserttia. Lipun hinta sisältää kahvitarjoilun.

Pianotaiteilija Väinö Jalkanen esittää Bachin suurteoksen Das Wohltemperierte Klavier, joka sisältää 24 preludia ja fuugaa kaikissa sävellajeissa. Teos valmistui vuonna 1722, ja se on yksi länsimaisen taidemusiikin merkkipaaluja. Preludien ja fuugien tunnelmat vaihtelevat tyynestä hartaudesta riemuun ja syvämietteisyydestä suureen suruun. Voisi sanoa, että teoksessa soi barokin ajan elämän koko kirjo. Rovaniemeläissyntyinen Väinö Jalkanen on yksi maamme mielenkiintoisimmista pianisteista. Hän on monipuolinen muusikko, joka myös säveltää. Das Wohltemperierte Klavieria Jalkanen on esittänyt ympäri Suomea.

Pianokymi ry/ Ari Helander

Kouvolan seurakunta

Työalasta vastaava kanttori. facebook.com/Musiikkia Kouvolan seurakunnassa

Veturin 1. krs:n tapahtumalava