O Magnum Mysterium -adventtikonsertti

Inkeroisten kirkko

Kamarikuoro Soi, johtajana Christiaan Boele Hollannista. Vapaa pääsy, ohjelma 10€

O Magnum Mysterium -adventtikonserttien myötä Kamarikuoro Soi kiertää jälleen konsertoimassa ympäri Etelä-Suomea.

Kuoro pohjaa työskentelynsä ns. Werbeck-laulumetodiin, joka on ruotsalaisen Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämä, lauluääntä vapauttava metodi, jonka ansiosta ryhmän sointi on erityisen yhtenäinen ja kirkas. Kuoro laulaa tunnettujen suomenkielisten joululaulujen lisäksi vanhaa ja uutta joulunajan musiikkia mm. latinaksi, ranskaksi ja ruotsiksi.
Kuoroa johtaa Christiaan Boele Hollannista.

Konserttiin on ilmainen sisäänpääsy, vapaaehtoisen ohjelman voi ostaa hintaan 10 €.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Anjalankosken seurakunta

Maria-sali

Konevitsa-kvartetin konsertti