Joulumusikaali: Valitut

Käsikirjoitus: Taru Spännäri

Pääosan esittäjät: Matti Leino ja Heli Lyytikäinen

Sivuosissa: Saska Kurki, Petra Laatikainen, Wilhelmiina Nyman ja Säde Suutari

Soitinyhtye: Risto Eskola, Susanna Kivistö, Tommi Nikki ja Antti-Pekka Rissanen,

Myllykosken kirkkokuoro, nuorten lauluryhmä

Valitut on jouluinen musikaali, joka kertoo tarinan kahden paimenen elämästä päivinä ennen jouluyötä. Musikaali pyrkii tuomaan tuoreen näkökulman tuttuun jouluevankeliumin tarinaan. Jumalan valituiksi päätyvät kaiken yliluonnollisen kieltävä Jakob ja stereotypioita rikkova naispaimen Martha. Musikaali on tarina heidän ystävyydestään ja matkasta kohti jouluyön ihmettä.

Matti Leino on esiintynyt useissa musikaaleissa ja on tuttu myös Uusi päivä TV-sarjasta. Kirkollisetkaan aiheet eivät ole Matille vieraita. Hän esitti Jeesuksen roolin Helsingin Via Crucisessa keväällä 2015. Heli Lyytikäinen on tehnyt paljon töitä sekä musikaaleissa että soololaulujana. Heli nähtiin viime keväänä Saara Aallon taustalaulajana euroviisulavalla.

Taru Spännärin teksti on nykyaikainen ja raikas tulkinta ystävyydestä, tasa-arvosta ja luottamisesta. Risto Eskola on ottanut esikuvakseen amerikkalaiset musikaaliklassikot ja funkahtavan-popmusiikin.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta

Myllykosken kirkkokuoro, nuorten lauluryhmä ja lapsikuoro Ilonpisarat

Jaalan kirkko

Aikuisten kuoro (Jaalan kirkkokuoro)

Jaalan kirkkokuoron lauluharjoitukset

Inkeroisten seurakuntatalo

Laula kanssamme - ilta Inkeroisten srk.talossa

Laulamme yhdessä tuttuja ja rakkaita lauluja; toivelauluja, joista voi kertoa, miksi laulu on erityisen tärkeä.
Mukana kuorolaisia, joiden kanssa voidaan kokeilla äänissä laulamisen ihmeellisyyksiä!

Jaalan kirkko

Aikuisten kuoro (Jaalan kirkkokuoro)

Jaalan kirkkokuoron lauluharjoitukset