Hopeapolkukerho Tähteen srk-kodissa

Tähteen seurakuntakoti

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä !

Hopeapolkukerhossa saat virkistyä muiden seurassa keskustellen ja vaihtaen kuulumisia. Kerhon alussa on kahvitarjoilu, jonka jälkeen kerhossa vierailijan järjestämää ohjelmaa. Jokaisella kerhokerralla on mukana myös seurakunnan vapaaehtoinen ohjaaja Ritva Nyyssönen. Vietämme yhdessä hartaushetken ja myös musiikille on sijaa kerhoissamme mm. laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja. Tule mukaan virkistymään ja saamaan uusia ajatuksia päivääsi !

Kuusankosken seurakunta

Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700 Kuusankoski

Jaalan kappeliseurakunta, Keskuskaari 1 a, 47710 Jaala

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla.

Tähteen seurakuntakoti

Hopeapolkukerho Tähteen srk-kodissa

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla.