"Joulun lahja" -joulukonsertti

Elimäen kirkko

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan, kun laulaja ja juontaja Erkki "Eki" Jantunen esiintyy Elimäen kirkossa "Joulun lahja" -nimisessä joulukonsertissa.
Artisti haluaa luoda pienimuotoisen ja lämminhenkisen konsertin rakkaimpien joululaulujen parissa, säestämällä esitettävät laulut pääasiassa kitaralla.

Konserttiin on vapaa pääsy. Tilaisuuden päätteeksi kerätään vapaaehtoinen kolehti Elimäen seurakunnan musiikkityön hyväksi.

-Konsertin alkujuuri löytyi sattumalta arkistojen kätköistä 60 vuoden takaisista joulukirkkotunnelmista. Se menee lapsuusvuosien tunnelmalliseen joulukirkkoon, jossa silloinen kirkkoherra istahti viereeni veisaamaan ja innosti 'pikkumiestä' joulun lauluihin.
Sittemmin olen tehnyt aiheesta 'Joulun Lahja' -nimisen laulun ja levytyksen kiitokseksi Luojalle, nyt jo yli 50 vuotta kestäneestä musiikkimatkastani laulu- ja juontotyössä, kertoo Eki Jantunen konsertin syntyajatuksista.

Elimäen seurakunta

Kuusankosken kirkko

Synkkien virsien ilta

Elämän ikiaikaiset tosiasiat, kuten kuolema ja kärsimys, ovat pääosassa tummansävyisessä yhteislauluillassa. Synkkien virsien helmissä tummuuden läpi loistaa kirkkaus.

Myllykosken seurakuntakoti

Kirkkomuskari

Kirkkomuskari perjantaisin Myllykosken srk-kodilla.

Valkealan kirkko

Festivo -urkuduo-konsertti

Elämyksellistä nelikätistä urkumusiikkia- tule nauttimaan!