Matto- ja käsityömyyjäiset

Matto- ja käsityömyyjäiset Kuusankosken seurakuntatalo

Upeita käsitöitä ja mattoja myytävänä

Puuhapiirin myyjäisissä myytävänä käsitöitä, mattoja, leivonnaisia, kortteja, arpoja jne. Myös kahviosta voi ostaa juotavaa ja syötävää. Tule tekemään löytöjä!

Tuotto Pietarin katulapsityöhön Kansan Raamattuseuran kautta

Kuusankosken seurakunta

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Valkealan seurakuntatoimisto

Lähetyskahvila, puoti ja kirppis

Tervetuloa juttelemaan, nauttimaan kahvista ja tekemään löytöjä

Kuusankosken seurakuntakeskus