Retki Maata Näkyvissä-festareille

pe 16.11. kello 12.00 - su 18.11. kello 19.00

Turku

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde mukaan Pohjoismaitten suurimmille kristillisille festareille, jotka kerää nuoria ympäri Suomea 6000-15000. Lähde viettämään mukava festariviikonloppu yhdessä muiden kristittyjen nuorien kanssa.

Kouvolan seurakuntayhtymän seurakunnat tekevät retken festareille. Voit lähteä koko viikonlopun mittaiselle reissulle. Ilmoittautuminen päättyy  19.10.2018.

Jos otat koko viikonlopun paketin (sis. Koulumajoituksen, ruokailut, festarirannekkeen ja festarilehden), hinta on 75. Jos otat koko viikonlopun paketin ilman majoitusta, hinta on 68.  Ilmoittautumislomake löytyy bit.ly/maatanäkyvissä. Ilmoittautuminen on sitova ja siihen ei voi tehdä muutoksia.

Koko viikonlopun retkelle lähdetään Valkealasta noin klo 12 perjantaina 16.11. ja palataan sunnuntaina noin klo 19. Aikataulut tarkentuvat, kun lähtijöiden määrä sekä bussireitti on selvillä.

Jos tarvitsen taloudellista avustusta retken hinnassa, voit ottaa yhteyttä seurakuntasi nuorisotyönohjaajaan tai diakoniatyöntekijään.

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta, Jaalan kappeliseurakunta

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Koivistontalo

Nuortenilta ja avoimet ovet

Aikaa yhdessä kavereitten kanssa!

Niinirannan toimintakeskus

Nuorteniltaa ei ole Niinirannassa

Osallistumme Maata Näkyvissä festareille Turkuun ja siitä syystä Valkealassa ei ole nuorteniltaa. Seuraava nuortenilta 23.11. Niinirannassa.