Retki Maata Näkyvissä-festareille

pe 16.11. kello 12.00 - su 18.11. kello 19.00

Turku

Ilmoittaudu tästä

Lähde mukaan Pohjoismaitten suurimmille kristillisille festareille, jotka kerää nuoria ympäri Suomea 6000-15000. Lähde viettämään mukava festariviikonloppu yhdessä muiden kristittyjen nuorien kanssa.

Kouvolan seurakuntayhtymän seurakunnat tekevät retken festareille. Voit lähteä koko viikonlopun mittaiselle reissulle. Ilmoittautuminen päättyy  19.10.2018.

Jos otat koko viikonlopun paketin (sis. Koulumajoituksen, ruokailut, festarirannekkeen ja festarilehden), hinta on 75. Jos otat koko viikonlopun paketin ilman majoitusta, hinta on 68.  Ilmoittautumislomake löytyy bit.ly/maatanäkyvissä. Ilmoittautuminen on sitova ja siihen ei voi tehdä muutoksia.

Koko viikonlopun retkelle lähdetään Valkealasta noin klo 12 perjantaina 16.11. ja palataan sunnuntaina noin klo 19. Aikataulut tarkentuvat, kun lähtijöiden määrä sekä bussireitti on selvillä.

Jos tarvitsen taloudellista avustusta retken hinnassa, voit ottaa yhteyttä seurakuntasi nuorisotyönohjaajaan tai diakoniatyöntekijään.

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta, Jaalan kappeliseurakunta

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Elimäen seurakunta