Kotona kirkossa -leiri

pe 2.11. kello 16.00 - su 4.11. kello 13.00

Puhjonrannan kurssikeskus

Aikuisten leiri! Vähän niin kuin ripari, mutta jopa parempi!

Aikuisten leiri 18-100 vuotiaille! Mukaan mahtuu noin 10 aikuisten mukana tulevaa lasta. Heille on oma ohjelmansa.

Leirin ihmeellisiä puolia on, että leirillä tutustuu ihmisiin uudella tavalla. Ryhmän tunnelma ja henki vievät mukanaan. Samoin oma itse muuttuu leirillä. Kerrankin ryhmä, jossa saa olla juuri oma itsensä. Huippua on, että myös Jumalan läheisyys avautuu arkea tiiviimmin. Hartaudet, opetukset ja musiikki antavat tilan kuulostella Hänen ihmeellisyyttään.  Riparilla ehkä koit kaiken tämän viimeksi. Nyt on aika testata uudelleen!

Täytä ilmoittautumiskaavake ja olet mukana. Tiedustella leiriasioita voit tuija.nuutinen@evl.fi tai p. 040 849 8855. Älä hätäänny, jos vastaaja ilmoittaa minun olevan lomalla. Jätä viesti, otan sinuun yhteyttä.

Leirin ohjelma on tekeillä. Ainakin Anneli Fanta on opettamassa.

vs. kappalainen
Kouvolan seurakunta