Elomaan talo

Raamattumeditaatio ja Bible Journaling

Myllykoskella järjestetty workshop-ilta järjestetään myös Elomaan talolla! Tule syventymään Raamatun sanaan piirtämisen, tekstaamisen, värittämisen ja koristelun keinoin. Perehdymme Bible Journaling -työskentelyyn, jossa valittua raamatunkohtaa pohdiskellaan ja siihen syvennytään tekstaamalla tai kuvittamalla sitä joko Raamatun lehdille tai erilliselle paperille. Myös värityskuvatyöskentely avaa uusia näkökulmia Raamatun teksteihin ja kertomuksiin. Tyyli on vapaa eikä aikaisempaa kokemusta piirtämisestä tarvita.

Ota työskentelyä varten oma Raamattu mukaan. Paikan päällä on myös paperia tai värityskuvia, mikäli et halua tehdä merkintöjä omaan Raamattuusi.

Tarjolla on teetä ja jos haluat voit tuoda yhteiseen pöytään jotakin syötävää jaettavaksi. Paikalla Helena-pappi. Tervetuloa!

Anjalankosken seurakunta

Myllykosken kirkko