Nuorten Minileiri Niinirannassa

la 13.10. kello 10.00 - su 14.10. kello 13.00

Nuorten Minileiri Niinirannassa Niinirannan toimintakeskus

Leiri on tarkoitettu 15-21 -vuotiaille nuorille koko Kouvolan alueella.

Anjalankosken, Elimäen, Kouvolan, Kuusankosken ja Valkealan seurakuntien yhteinen nuorten minileiri Niinirannassa. Leiri on tarkoitettu kaikille 15-21 -vuotiaille nuorille. Leirimaksu on vain 10€.

Leiri alkaa lauantaina 13.10. klo 10 Niinirannassa ja päättyy sunnuntaina 14.10. klo 13. Leirillä luvassa yhdessäoloa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa, maukasta ruokaa, musiikkia ja hauskoja juttuja. Leirikirje toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille.

Nähdään leirillä!

Ps. Jos on jotain kysyttävää leiristä, ota rohkeasti yhteyttä Säde Suutariin tai oman seurakunnan nuorisotyönohjaajaan.

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta

Anjalankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Nuorteniltaa ei ole Niinirannassa

Valkealassa ei ole nuorteniltaa, koska ollaan leirillä.

Niinirannan toimintakeskus

Draamaryhmä

Hauskaa ja koskettavaa draamatyöskentelyä

Valkealan kirkko