Seurakuntien Yö Valkealan kirkossa

Valkealan kirkko

Kirkon kynnys matalalla - ovet auki klo 18-23

Perjantaina 28.9. Valkealassa Seurakuntien Yö -tapahtumaa vietetään klo 18-23 Valkealan kirkossa sekä Café Versossa (Kustaa III Tie 9).

Ohjelma alkaa klo 18 yhteisellä hartaushetkellä Café Versossa. Valkealan kirkossa ja Café Versossa on mahdollisuus kirjoittaa rukouspyyntöjä, joiden puolesta rukoillaan yhteisessä loppuhartaudessa Valkealan kirkossa klo 22.30

Tapahtuman aikana Valkealan kirkossa voi ottaa rennosti patjoilla katsoen kirkkoa toisesta näkökulmasta, kuunnella musiikkia, kohdata työntekijöitä tai toisia seurakuntalaisia pienen purtavan äärellä.

Rentoa ja avointa mieltä mukaan yhteiseen illanviettoon!

Näkemisiin.

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

vs.kappalainen
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Valkeala, lapsi- ja varhaisnuorisotyö, jumalanpalvelukset

Valkealan nuorempi apupappi, joka keikkuu tällä hetkellä tuolileikin lopputuloksena kappalaisen paikalla. Pitää iloista saarnablogiaan osoiteessa artopappi.blogspot.fi ja majailee Valkealan seurakuntakeskuksen alakerrassa.

Korian kirkko

Aamurukoilijat