Israel-ilta Elimäellä

Israel-ilta Elimäellä Elimäen seurakuntakeskus

Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana

Israel-illassa mukana Viktor Kalisher, Israelin Raamattuseuran toiminnanjohtaja Jerusalemista, rovasti Pentti Holi, kirkkoherra Kirsi Hämäläinen ja gospelmuusikko Henna Nieminen. Kahvit klo 17, juhla klo 18.

Elimäen seurakunta

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Hansa-keskus

Kauneimmat Joululaulut Hansa-keskuksessa