Kouvolan Kirkkokuoron kesäharjoitukset

Maria-sali

Kouvolan kirkkokuoron kesäharjoitukset myös uusille kuorolaisille kahtena iltana ke 15.8. ja to 16.8! Tule mukaan!

Kesästemmat – eli kesäiset kuoroharjoitukset - ovat hyvä mahdollisuus myös uusille kuorolaisille tulla mukaan tutustumaan Kirkkokuoroon. Illoissa laulamme yhdessä, tutustumme syksyn ohjelmistoon ja virittäydymme alkavaan uuteen kauteen.

KOE LAULU!

Uudet kuorolaiset osallistuvat kesäharjoitusten jälkeen vielä ennen kuoroon liittymistään pienimuotoiseen laulutestiin, jonka yhtenä osana on omavalintaisen laulun säkeistön laulaminen ilman säestystä. Tervetuloa rohkeasti mukaan hyvään kuoroon!

Lisätietoja kuorosta:
kanttori Ritva-Liisa Marttila

p. 040-7047 128 (ke-pe) tai
s-posti ritva-liisa.marttila@evl.fi

Kouvolan seurakunta

Kouvolan seurakunta

Facebook.com/Musiikkia Kouvolan seurakunnassa

Kouvolan Keskuspuisto

Yhteislaulutilaisuus Skansenin tyyliin

Tule laulamaan ja nauttimaan kesäillasta

Manskin lava

Taiteiden yö - Perjantai Specila -

Pe 24.8. klo 18.30 Perjantai Special Taiteiden yössä Manskin lavalla, Musiikki: Jenni Taari, Noora Oinasmaa, mukana Teija Patjas, Arto Sahamies, Tuija Nuutinen

Maria-sali

Taiteiden yö Maria-salissa

Maria-salissa soi Taiteiden yönä!