Elimäen kirkkomaan kävelykierros

Elimäen kirkkomaan kävelykierros Elimäen kirkkotarha

Tervetuloa kierrokselle!

Elimäen kirkkomaan kävelykierros ja kirkkotarhan rivihautojen muistomerkin esittely, Hannu Pukkila. Teemana rivihaudat ja muut joukkosurmiin ja vastaaviin liittyvät haudat. Rivihautojen lisäksi sankarihaudat ja Kustaa III:n sodassa kuolleet sekä yksityiset henkilöt, jotka ovat kuolleet ns. joukkosurmissa ja joiden haudat ovat kirkkomaalla. Aikuiset 5 euroa ja alle 15-vuotiaat lapset aikuisten seurassa maksutta. Kierros toteutuu, jos on yksikin osallistuja. Varaudu kierrokselle sään mukaisilla asusteilla.

Elimäen seurakunta

Rukoillaan yhdessä

"Mä silmät luon ylös taivaaseen ja yhteen käteni liitän..."

Elimäen seurakuntakeskus

Turinatupa Elimäellä

Tule turisemaan porukalla!

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.