Huvipuistojumis

Tykkimäen huvipuisto

Huvipuistojumis Tykkimäen huvilavetilla klo 11.15

Suuri lapsikuoro, bändi, kanttori Risto Eskola vastaavat musiikista huvipuistojumiksessa. Uutuutena Huvipuistojumis tunnari, jota pääsemme laulamaan ensimmäistä kertaa.

Pappeina Mikko ja Johanna johdattavat jumista eteenpäin.

Jumikseen pääset ilmaiseksi sisään ja ennen klo 11 huvipuistorannekkeet tarjoushintaan.

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Jaalan kappeliseurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta

Kouvolan seurakunta
Savonkatu 40
45100 Kouvola

Olen Kouvolan seurakunnan IV seurakuntapastori - tyttöjen ja poikien pappi sekä KSAOn ja XAMKin oppilaitospappi.

Kappalainen
Anjalankosken seurakunta
Paperitehtaantie 5
46800 Myllykoski

rippikoulu, Inkeroisten aluetyö, Hehu

Käpylän kirkko

Sanajumalanpalvelus Käpylän kirkossa

Saaran ja liturgia Kaija-Liisa Lindberg, kanttori Terhi Paukku. Mukana myös isoskoulutusleiriläiset.

Kouvolan Keskuskirkko

Perhejumalanpalvelus Keskuskirkossa

Saarna Keijo Gärdström, liturgia Kaija-Liisa Lindberg ja kanttori Mari Lehtinen. Perheen sunnuntai.