Perjantaipuuro

Myllykosken seurakuntakoti

Tule yhteisen pöydän ääreen seurakuntakodille!

Tämän kevään viimeinen puuroperjantai järjestetään 18.5. seurakuntakodilla. Luvassa tarjoilua tuttuun tapaan, lisänä yhteinen hartaushetki kello 11.30 alkaen.

Joka toinen perjantai kello 10-12 Myllykosken seurakuntakodilla ovet ovat auki ja tarjolla puuroa, kiisseliä ja kahvia kahden tunnin ajan. Yhteisen pöydän ääreen kokoontuu kaikenikäisiä vauvasta vaariin. Paikalla on aina myös työntekijä, mikäli haluat keskustella.

Perjantaipuuro on maksuton, mutta voit halutessasi osallistua tarjoilun järjestämiseen tuomalla mukanasi esimerkiksi avaamattoman puuropakkauksen, kahvipaketin tai vaikkapa marjoja pakastimestasi. Voit myös tulla vapaaehtoiseksi puuroa keittämään. Lisätietoja antaa seurakuntapastori Helena Lorentz (p. 040- 704 6172).

Tervetuloa mukaan!

Anjalankosken seurakunta

Tuohikotin kirkko

Tuohikotin seurakuntapiiri

Kaikille avoin seurakuntapiiri Tuohikotin kirkon sivusalissa.

Jaalan palvelukeskuksen kerhotila (Kukkomäentie 6)

Vanhemman väen kerho Jaalassa

Yhteinen hetki Jaalan ikääntyneille!