Kelton retki

pe 20.4. kello 12.00 - su 22.4.

Keltto, Pietari

Kelton retki 20.-22.4.2018. Hinta 240 € + ryhmäviisumi 75 €/hlö. Ilmoittautuminen 27.3. mennessä.

Tutustuminen ystävyysseurakuntaamme Kelttoon. Lisäksi Pietarin kiertoajelu ja tutustumista Inkerin kirkon työhön. Mahdollisuus tutustua Pietarin kulttuurikohteisiin.

Lähtö perjantaina 20.4. klo 9 Valkealan seurakuntakeskus. Perjantain ohjelmaan sisältyy käynti Viipurissa, lounas Viipurin lut. kirkossa, majoittuminen Inkerin kirkon Teologinen Instituutti 2hh ja illallinen. Lauantaina aamiainen, Pietarin kiertoajelu, Marian kirkko, jossa lounas ja Pietarin kultturikohteita (sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan). Sunnuntaina aamiainen, jumalanpalvelus ja lounas sekä kotiin paluu.

Linja-autokuljetukset, aamiaismajoitus 2 yötä (2 hh), ruokailut, kiertoajelu Pietarissa, asiantuntijaopastukset (Pentti Smeds) ja tutustuminen Kelton seurakuntaan sisältyvät hintaan.

Matkaan lähtijä tarvitsee passin, joka on voimassa 6 kk matkan jälkeen, viisumin (ryhmäviisumi mahdollinen) ja oman matkavakuutuksen.

Retken asiantuntijaoppaana on Pentti  Smeds, joka on ollut pitkään työyhteydessä Inkerin kirkkoon. Matkanjohtajana vs. kirkkoherra Merja Larvi.

Ilmoittautuminen 27.3.2018 mennessä Valkealan seurakuntaan seurakuntatoimistolla olevaan listaan tai sähköpostilla paivi.soini@evl.fi.

Puolakan valmismatkat/ Venäjän viisumi

Valkealan seurakunta