Donkkis Big Night

Kuusankosken seurakuntakeskus

Donkkis Big Night on toiminnallinen ilta varhaisnuorille. Illan aikana on mukavaa yhdessä tekemistä sekä iltapalaa

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun.
2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala.
3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Tapahtuma on ilmainen. Illassa mukana myös Kuusankosken seurakunnan lapsikuoro Valonsäteet.

Kuusankosken seurakunta

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Jaalan kirkko

Lähetyksen kesäkahvila Jaalassa

Tervetuloa herkuttelemaan vapaaehtoisten emäntien tarjoamisista, jännittämään arpavoittojen puolesta ja nauttimaan iki-ihanasta Jaalan kirkonkylän järvimaisemasta

Sarkolan seurakuntakoti

Kesäperhekerho

Tule pienten lasten ja aikuisten yhteiseen kerhoon leikkimään ja kahvittelemaan!