PIKI-vanhempainilta

PIKI-vanhempainilta Kuusankosken seurakuntakeskus

Vanhempainillassa keskustellaan pienten lasten keskuudessa tapahtuvasta kiusaamisesta, ja sen ehkäisemisestä.

Kouvolan evankelis-luterilaiset seurakunnat ja Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus järjestävät yhteistyössä vanhempainiltoja, joissa keskustellaan pienten lasten keskuudessa tapahtuvasta kiusaamisesta, ja sen ehkäisemisestä. Mitä kiusaaminen on, kuka kiusaa ja miksi? Miten auttaa, kun lapsi tulee kiusatuksi tai kiusaa muita? Mitä tarkoittaa, että kiusaaminen on ryhmäilmiö? Miten voimme kotona tukea kiusaamisen ehkäisyssä?

PIKI (pienten lasten kiusaamisen ehkäisy) on toimintamalli, jonka avulla tunnistetaan ja ehkäistään kiusaamista kotona ja varhaiskasvatuksen ryhmissä. Tavoitteena on vahvistaa erityisesti lasten vuorovaikutus- ja tunnetaitoja.

Kaikille avoimessa vanhempainillassa on luennoitsijoina varhaiskasvatuksen kouluttaja Katariina Nousiainen Nuori kirkko ry :stä.

Lue lisää PIKI-toimintamallista

Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta

Vastaava lastenohjaaja
Kuusankosken seurakunta Jaalan kappeliseurakunta
Varhaiskasvatuksen johtaja
Kouvolan seurakunta
virkavapaalla

Kuusankosken kirkko

Perhekerho Kuusankosken kirkolla

Perhekerho pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa

Kuusankosken kirkko

Avoin perhekerho Kuusankosken kirkolla

Avoin perhekerho pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa

Koivistontalo

Koivistontalon kirkkomuskari

Iloinen musahetki laulaen, liikkuen ja leikkien!