Kouluun lähtevien siunaamiskirkko

Valkealan kirkko

Koulunsa aloittavat siunataan koulutielle lyhyessä kirkkohetkessä.

Saattelemme siunauksin uudet ekaluokkalaiset koulutielle.

Kouluun lähtevät lapset kutsutaan tilaisuuden puolivälissä kirkon eteen. He laulavat laulut Rukous on silta ja lapset siunataan koulutielle. Kutsumme myös lapsen vanhempia mukaan siunaamaan.

Kirkkohetken jälkeen yläsalissa on mehu- ja kahvitarjoilu.

Pyydämme siunattavia lapsia saapumaan kirkkoon kello 17.00 harjoittelemaan laulua.

Kouluun lähteville on leiripäivä Niinirannassa maanantaina 7.8. kello 9.30 - 15.30. Leiripäivään ilmoittautumiset tiistaina 30.5. kello 8.30 - 12.30 lastenohjaaja Päivi Pulkkiselle 0400 834 949. Leiripäivä on kirkkoon kuuluville ilmainen, muille 10 €.

Valkealan seurakunta

vs.kappalainen
Valkealan seurakunta
Kalevantie 14
45370 Valkeala

Valkeala, lapsi- ja varhaisnuorisotyö, jumalanpalvelukset

Valkealan nuorempi apupappi, joka keikkuu tällä hetkellä tuolileikin lopputuloksena kappalaisen paikalla. Pitää iloista saarnablogiaan osoiteessa artopappi.blogspot.fi ja majailee Valkealan seurakuntakeskuksen alakerrassa.

Lapsityönohjaaja
Anjalankosken seurakunta Valkealan seurakunta

Kuusankosken kirkko

Perhemessu Kuusankoskella

Perhemessu Kuusankosken kirkossa

Kouvolan Keskuskirkko

Perhejumalanpalvelus Keskuskirkossa

Perheen sunnuntai. Saarna Keijo Gärdström, liturgia Kaija-Liisa Lindberg sekä kanttorit Mari Lehtinen ja Ritva-Liisa Marttila.

Elimäen kirkko

Perhekirkko Elimäellä

Perheen sunnuntai " Perhe, Jumalan luomislahja"