Valtakunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä - Palasena seurakuntaa

Valtakunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä järjestetään 9.9.2018 Kouvolassa. Ilmoittautuminen kirkkopyhään on päättynyt.

Teemamme tänä vuonna on Palasena seurakuntaa. Tapahtuman tunnuksena on palapeliristi. Kuten palapelin palat, ihmisetkin ovat erilaisia mutta yhtä arvokkaita ja tärkeitä kokonaisuudessa. Jumalan edessä jokaiselle palalle löytyy oma paikkansa. Kouvolan kirkkopyhä on kaikille avoin tapahtuma, ja sen kohderyhmänä ovat kehitysvammaiset ihmiset, heidän läheisensä sekä avustajansa.

Olet sydämellisesti tervetullut eksoottiseen Kouvolaan, rakkauden pääkaupunkiin!

Tapahtumassa on järjestetty lämmin ruokailu sekä sotilaskodin munkkikahvit, jotka sisältyvät kirkkopyhän ilmoittautumismaksuun. Ilmoittautuminen kirkkopyhään on päättynyt. Tänä vuonna juhlimme kirkkopyhää noin 400 osallistujan voimin.

Yhteinen tapahtumapäivä alkaa jumalanpalveluksella. Muun ohjelman lisäksi kirkkopyhässä esiintyvät Kuusaan Bändi ja Pekka Laukkarinen.

Ohjelma:

9.00
Vieraiden vastaanottaminen ja ilmoittautuminen alkaa. Tulethan paikalle hyvissä ajoin.

10.00
Varsinainen Kirkkopyhä alkaa yhteisellä jumalanpalveluksella, jossa saarnaa Mikkelin hiippakunnan piispa, Seppo Häkkinen. Liturgina toimii kehitysvammaistyön pappi Tero Kajander.

12.00
Jumalanpalveluksen jälkeen on vuorossa ruokailu ja yhteistyökumppanien järjestämää ohjelmaa kirkon edustalla.

14.30
Kun kaikki ovat syöneet, aloitamme yhteisen juhlatilaisuuden kirkossa.

16.00
Juhlaväki lähetetään kotimatkalle.

Kouvolan keskuskirkko
Kirkkopyhä vietetään 9.9. Kouvolan Keskuskirkossa.
Palasena seurakuntaa Kouvola 2018

Aika ja paikka:

Sunnuntai 9.9.2018
Kouvolan keskuskirkko
Marjoniementie 5, 45100 Kouvola

Kouvolan Keskuskirkko Google Mapsissa.

Muista ilmoittautua kirkkopyhään 10.8. mennessä.

Ajo-ohjeet tapahtumapaikalle

Kouvolan Keskuskirkko sijaitsee aivan Kouvolan keskustan tuntumassa. Jos saavut tapahtumapaikalle omalla autolla, löydät parkkitilaa esimerkiksi Savonkadun ja Hovioikeudenkadun kulmassa sijaitsevalta parkkialueelta. Huomaa, että Keskuskirkon oma parkkipaikka on tapahtuman aikana pois käytöstä.
Linja-autokuljetuksella paikalle saapuvat ryhmät: linja-autot jättävät matkustajat suoraan Keskuskirkon eteen tapahtumapaikalle. Linja-autot voivat odottaa tapahtuman aikana esimerkiksi Tommolankadun parkkialueella.
Kouvolan matkakeskus sijaitsee Kouvolan keskustassa. Juna-asemalta tai linja-autoterminaalilta on Kouvolan Keskuskirkolle 1,5 kilometrin kävelymatka. Matkakeskuksen edustalla on taksitolppa. Tarvittaessa taksin voi tilata etukäteen Kymenlaakson taksista.

Tutustu kehitysvammaistyöhön Kymenlaaksossa

Kymenlaakson alueella paikallisseurakunnat järjestävät monenlaista toimintaa kehitysvammaisille ihmisille, heidän perheilleen ja läheisilleen. Toiminta on avointa kaikille halukkaille. Kehitysvammaistyön pastori toimii laajalla alueella yhteistyössä seurakuntien ja paikallisjärjestöjen kanssa. Voit tutustua toimintaan paikallisseurakuntien verkkosivuilla. Tästä pääset lukemaan Kouvolan alueen kehitysvammaistyöstä.

Tietoa Kouvolasta:

Kouvolan kaupungin verkkosivut

Kehitysvammaistyön pastori

Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen kehitysvammaistyön pastori, työalue Pyhtäältä Parikkalaan.

Johtava diakoniatyöntekijä
Kuusankosken seurakunta