Myllykosken seurakuntakoti

Huusarinpelto

Paperitehtaantie 1 , 46800 Myllykoski

Myllykosken seurakuntakoti ulkoa kuvattuna.

Myllykosken seurakuntakodilla järjestetään Anjalankosken seurakunnan kerhoja ja muuta toimintaa. Tilaa voi vuokrata myös juhlia, muistotilaisuuksia tai kokouksia varten.

Myllykosken seurakuntakoti on Anjalankosken seurakunnan vuokratila.

Seurakuntakodissa on yhdistetty sali ja rippikoululuokka sekä päiväkerhotilat. Tilassa on flyygeli, äänentoisto, dataprojektori, keittiö ja lastenhoitomahdollisuus. Seurakuntakotiin mahtuu pöytien ääreen n. 80 ihmistä, muuten n. 120 henkeä.

Seurakuntakodin tilat ovat yhdessä kerroksessa ja kulku sopii myös pyörätuolilla.

Paperitehtaantie 1, 46800 Myllykoski

Päiväkerho

Päiväkerhoissa yhdessä tekeminen ja leikkiminen ovat tärkeitä juttuja. Niiden kautta lapset tutustuvat toisiinsa ja saavat kavereita. Kerhossa myös lauletaan, askarrellaan, leikitään leluillla, kuunnellaan satuja ja hiljennytään lasten hartaushetkeen.

Paperitehtaantie 1, 46800 Myllykoski

Päiväkerho