Kouvolan seurakunnan nuoret

Toivotamme tervetulleiksi kaikki 15-20 vuotiaat nuoret seurakunnan nuorten toimintaan!

Nuorten toimintaan kuuluu nuortenillat, avoimet ovet, isoskoulutus sekä retket ja leirit. Toimantaan voi sisältyä myös erilaisia konsertteja sekä toimintaa kehitetään myös nuorten mielenkiintojen mukaan esim. bänditoiminnalla ja kerhotiminnalla.

Infoa nuorten toiminnasta löydät:

instagram kvlsrk

Kouvolan seurakuntanuorten YouTube-kanava

Ilmoittautumislinkit:

Nuorten viikkotoiminta

Perjantaisin on Koivistontalon yläkerrassa Nuortenilta klo 15-21.  Nuortenillassa on tarjolla hieman purtavaa ja myös järjestettyä toimintaa. Muutamina perjantaina olemme leireillä tai retkillä, mutta niistä näkyy tietoa täällä nettisivuilla.

Nuorteniltaa ei ole 17.9. ja 1.10, sillä olemme leireilemässä.

Seuraa ilmoittelua Instassa kvlsrk

Olet lämpimästi tervetullut!

Nuorten toiminnasta ja isoskoulutuksesta voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajilta.

Sanat voimallinen, ikuinen, uskollinen, oikeamielinen, vanhurskas, totuudellinen, luoja ja rakkaus.

Isoskoulutus

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus, eli ISKO on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille kahden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla.

Isoskoulutuksesta vastaavat pääosin nuorisotyönohjaajamme Tero ja Iiro ja heiltä voi kysellä asiasta lisätietoja.

Nuorisotyön johtaja
Savonkatu 40