Kouvolan seurakunnan nuoret

Toivotamme tervetulleiksi kaikki 15-20 vuotiaat nuoret seurakunnan nuorten toimintaan!

Nuorten toimintaan kuuluu nuortenillat, isoskoulutus sekä retket ja leirit. Toimantaan voi sisältyä myös erilaisia konsertteja sekä toimintaa kehitetään myös nuorten mielenkiintojen mukaan esim. bänditoiminnalla ja kerhotiminnalla.

Infoa nuorten toiminnasta löydät:

instagram kvlsrk

Ilmoittautumislinkit:

Nuorten joulujuhla lauantaina 12.12.2020 klo. 18.00-20.00 Maria-salissa.

Nuorten viikkotoiminta

PERUTTU toistaiseksi

Keskiviikkoisin on Koivistontalon yläkerrassa oloilta ja ovet ovat auki klo 18-21. Oloillassa ei ole järjestettyä toimintaa, mutta paikalle voi tulla viettämään aikaa yhdessä muiden kanssa.

Perjantaisin on Koivistontalon yläkerrassa Nuortenilta klo 18-21.  Nuortenillassa on tarjolla hieman purtavaa ja myös järjestettyä toimintaa. Muutamina perjantaina olemme leireillä tai retkillä, mutta niistä näkyy tietoa täällä nettisivuilla.

Seuraa ilmoittelua Instassa kvlsrk

Olet lämpimästi tervetullut!

Nuorten toiminnasta ja isoskoulutuksesta voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajilta.

Sanat voimallinen, ikuinen, uskollinen, oikeamielinen, vanhurskas, totuudellinen, luoja ja rakkaus.

Isoskoulutus

PERUTTU toistaiseksi

Isoset ovat rippikoulun selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä. Isoskoulutus on maksuton. Isoskoulutuksen käyneet saavat todistuksen, josta on hyötyä monissa oppilaitoksissa. Isoskoulutukseen kuuluvat osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä erityiset kaupunkitapaamiset ja isoskoulutusleirit. Isoskoulutuksessa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Isoskoulutus kestää uusille idisläisille kahden lukuvuoden ajan. Tämän jälkeen voi toimia isosena rippileireillä. Wanhoille isosille on myös omaa koulutusta.

Pääsääntöisesti kokoonnumme Koivistontalolla.

Isoskoulutuksesta vastaa pääosin nuorisotyönohjaajamme Simo Horttanainen ja häneltä voi kysellä asiasta lisätietoja.

Kouvolan seurakunta
Savonkatu 40
45160 Kouvola

Nuorisotyönohjaaja ja vastaan myös oppilaitostyöstä.

Nuorisotyön johtaja
Kouvolan seurakunta