Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.

Sinä, nuori aikuinen tai opiskelija: tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Nuorten aikuisten toiminta on sinulle, jos olet liian vanha nuorteniltoihin mutta koet keski-ikäisten toiminnan itsellesi liian kypsänä ;-)

Nuoret aikuiset pitävät yhteyttä paitsi WhatsAppin avulla myös Discordissa. Tämän linkin kautta voit liittyä mukaan keskusteluun: https://discord.gg/JzPAdk

Nuorten aikuisten illat jatkuvat syksyllä 2020 torstaisin klo 18.30–21.00

Koivistontalon yläkerrassa (taaimmainen ovi)

Parittomilla viikoilla on ”ohjatun” toiminnan ilta, jolloin ohjelmassa voi olla tapahtumia, vierailevia esiintyjiä kertomassa erilaisista aiheista ym. ym.  Parillisilla viikoilla on nuorten aikuisten omatoimisen toiminnan illat, joissa voi olla esim. raamattupiirejä, pelejä, elokuvia tms.  Joka viikolla on tarjolla ainakin kahvia tai teetä sekä pientä purtavaa.

Toiminnassa mm:

• viihtyisää yhdessäoloa ja tekemistä
  • kristittyjen yhteyttä
  • rukousta
  • Raamattua ja sen mutustelua milloin milläkin tyylillä
  • pelaamista, loikoilua, leffoja, musajuttuja, sauna...
  • sinä ja sinun ideasi yhteisestä suunnasta

Odotamme sinua. Tuo kaverit mukanasi!

Toimintaa ja tapahtumia

Jumalanpalvelukset seurakunnissa

Tuomasmessut Voikkaan kirkossa

Sunnuntai Special & Sunnuntai Special -messu

Yläkerta

Tietoa  nuorten aikuisten toiminnasta ja tapahtumista löydät myös Kouvolan seurakunnan nuorten instagram-tililtä @kvlsrk. Halutessasi voit myös liittyä Nuorten aikuisten whatsapp-ryhmään. Ota tällöin yhteys pastori Tomi Päiviseen. (Yhteystiedot alla)

Nuoret aikuiset löytyvät myös Discordista. Kanavalle voi liittyä osoitteessa https://discord.gg/JzPAdk. Discord on keskusteluohjelma. Siellä voi keskustella viestittelemällä tai puhumalla. Discordissa on palvelimia joihin voi liittyä ja palvelimien sisältä voi löytyä kanavoita joissa voi keskustella. Tämä kutsu on palvelimelle jonka nimi on Kouvolan seurakunnat, jonka sisältä löytyy kanava nimeltä Nuoret aikuiset.

Oppilaitospastori

Olen Kouvolan seurakunnan oppilaitospastori Tomi Päivinen.

Hengailen KSAOn ja XAMKin Kouvolan kampuksilla sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten.

Lisätietoja ja vastaanottoajat:
www.kouvolanseurakunnat.fi/oppilaitospappi

Kouvolan seurakunta

Nuorisotyön ja oppilaitostyön pappi.