Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.

Sinä, nuori aikuinen tai opiskelija: tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Nuorten aikuisten toiminta on sinulle, jos olet liian vanha nuorteniltoihin mutta koet keski-ikäisten toiminnan itsellesi liian kypsänä ;-)

Nuorten aikuisten illat on peruttu 31.3. vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Voit liittyä mukaan nuorten aikuisten Discord-ryhmään.  Nuoret aikuiset kuitenkin kohtaavat WhatsAppin ja Discordin kautta. Jos haluat liittyä mukaan, laita viesti Tomi Päiviselle (040 579 9511) tai Simo Horttanaiselle (040 062 7953).

Nuorten aikuisten toiminta keväällä 2021

Toimintaa ja tapahtumia

Jumalanpalvelukset seurakunnissa

Tuomasmessut Voikkaan kirkossa

Sunnuntai Special & Sunnuntai Special -messu

Yläkerta

Tietoa  nuorten aikuisten toiminnasta ja tapahtumista löydät myös Kouvolan seurakunnan nuortenaikuisten instagram-tililtä @betoniankkuri ja nuorten ig-tililtä @kvlsrk. Halutessasi voit myös liittyä Nuorten aikuisten whatsapp-ryhmään. Ota tällöin yhteys pastori Tomi Päiviseen. (Yhteystiedot alla)

Nuoret aikuiset löytyvät myös Discordista. Discord on keskusteluohjelma. Siellä voi keskustella viestittelemällä tai puhumalla. Discordissa on palvelimia joihin voi liittyä ja palvelimien sisältä voi löytyä kanavoita joissa voi keskustella. Tämä kutsu on palvelimelle jonka nimi on Kouvolan seurakunnat, jonka sisältä löytyy kanava nimeltä Nuoret aikuiset.

Oppilaitospastori

Olen Kouvolan seurakunnan oppilaitospastori Tomi Päivinen.

Hengailen KSAOn ja XAMKin Kouvolan kampuksilla sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten.

Lisätietoja ja vastaanottoajat:
www.kouvolanseurakunnat.fi/oppilaitospappi

Kouvolan seurakunta
Savonkatu 40
45160 Kouvola

Nuorisotyönohjaaja ja vastaan myös oppilaitostyöstä.