Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja häneen kiinni kasvamista.

Sinä, nuori aikuinen tai opiskelija: tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi. Nuorten aikuisten toiminta on sinulle, jos olet liian vanha nuorteniltoihin mutta koet keski-ikäisten toiminnan itsellesi liian kypsänä ;-)

Nuorten aikuisten toiminta syksyllä

Nuoret aikuiset kokoontuvat syksyllä 2021 to 2.9. alkaen klo 18.30-21 Koivistontalolla. Parittomilla viikoilla on luvassa ohjattua toimintaa, parillisilla viikoilla vapaampaa oleskelua.

Toimintaa ja tapahtumia

Jumalanpalvelukset seurakunnissa

Tuomasmessut Voikkaan kirkossa

Sunnuntai Special & Sunnuntai Special -messu

Yläkerta

Tietoa  nuorten aikuisten toiminnasta ja tapahtumista löydät myös Kouvolan seurakunnan nuortenaikuisten instagram-tililtä @betoniankkuri ja nuorten ig-tililtä @kvlsrk. Halutessasi voit myös liittyä Nuorten aikuisten whatsapp-ryhmään. Ota tällöin yhteys pastori Tomi Päiviseen. (Yhteystiedot alla)

Oppilaitospastori

Olen Kouvolan seurakunnan oppilaitospastori Tomi Päivinen.

Hengailen KSAOn ja XAMKin Kouvolan kampuksilla sekä opiskelijoita että henkilökuntaa varten.

Lisätietoja ja vastaanottoajat:
www.kouvolanseurakunnat.fi/oppilaitospappi