Pyhän tanssin kurssi

Pyhän tanssin kurssi Lehdokin seurakuntakoti

Pyhän tanssin kurssi Lehdokin seurakuntakodilla su 24.11.2019 klo 13.00 - 16.00

Kurssi on tarkoitettu kaikille liikunnallisesta mietiskelystä ja rukouksesta kiinnostuneille murrosikäisistä senioreihin. Ennakkotaitoja ei tarvita. Osallistua voi kumpaankin tai vain toiseen päivään.

Hinta: 20 €/päivä

Pukeutuminen: Tavalliset vaatteet, joissa viihdyt, pehmeäpohjaiset kengät, tossut tai paksut sukat. Ota mukaan juotavaa ja halutessasi pienet eväät.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 8.10/19.11. mennessä: Tiina Sara-aho, saraaho@gmail.com, p.050 4906014

Voit tutustua aiheseen sivustolla

www.meditatiivinenpyhatanssi.com

Pyhän tanssin iltapäivät Lehdokin seurakuntakodilla järjestää Kouvolan seurakunnan aikuistyö.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja

Elimäen seurakuntakeskus

Aamurukoilijat Elimäellä

Aamurukoukset kolme kertaa viikossa

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Kuusankosken seurakuntatalo

Kristus yhdistää -rukouspiiri

Tule rukoilemaan yhdessä muiden kristittyjen kanssa.