Isänpäivälounas

Anjalan seurakuntatalo

Perinteinen Isänpäivälounas Anjalan seurakuntatalolla. Tuotto lähetystyön hyväksi.

Kasvissosekeitto (luont. glut, lihaton, maidoton)
Karjalanpaistia, lihapullia, perunoita, porkkanalaatikkoa, salaattia ja currysilakoita.

Jälkiruokana täytekakkua (myös luotn. glut., maidoton, hiivaton vaihtoehto).

Kaikki ruoat ovat laktoosittomia.

Lounaan hinta: aikuiset 15€, lapset 6€ ja alle kouluikäiset maksutta

Lämpimästi tervetuloa!

Tuotto Anjalankosken seurakunnan lähetystyön hyväksi

Anjalankosken seurakunta

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Valkealan seurakuntatoimisto

Lähetyskahvila, puoti ja kirppis

Tervetuloa juttelemaan, nauttimaan kahvista ja tekemään löytöjä

Kuusankosken seurakuntakeskus