Elämänilon ilta klo 17

Elämänilon ilta klo 17 Jaalan kirkko

Elämänilon ilta "Kiitos lahjoista, joita sain" Jaalan kirkossa la 9.11. klo 17. Runoa ja musiikkia.

La 9.11. klo 17. Elämänilon ilta, "Kiitos lahjoista, joita sain",
seurakuntalaisten runoja: Pirita Seppälä, Heli Mesiäinen ja Mauri Lindberg, JTGB house-bändinä, Tanska

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta, Jaalan kappeliseurakunta

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Laulutuuli-konsertti

Pekka Laukkarinen trion ja lapsikuoro Valonsäteiden, Lauluvaunun sekä Ilonpisaroiden Laulutuuli-konsertti valloittaa kaikenikäiset kuulijat. Luvassa on vauhdikas koko perheen konsertti uusien Laulutuuli-laulujen seurassa. Pekka Laukkarinen triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Täällä Pohjantähden alla - Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonsertti

Juhlakonsertin ohjelmisto koostuu Petri Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta. Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.

Myllykosken kirkko

Sanan ja rukouksen ilta Myllykoskella