Nuortenilta Niinirannassa

Niinirannan toimintakeskus

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret tervetuloa viettämään perjantai-iltaa Niinirantaan

Perjantaina 8.11. klo 18-22 vietetään nuorteniltaa Niinirannassa.

Niinirannassa voit hengailla kavereiden kanssa, pelata biljardia tai muita pelejä tai vaikka soittaa soittimia, mikäli osaat.

Yhteinen ohjelma on klo 19-20.30. Kaikki Niinirannassa olevat osallistuvat siihen. Rippikoululaisilla on mahdollisuus saada nuortenillasta leima riparipassiin, mikäli ovat yhteisessä ohjelmassa.

Illan lopussa on iltapalaa.

Nähdään Niinirannassa.

Ps. Niinirannan lattiat saattavat tuntua kylmiltä, joten kannattaa ottaa villasukat mukaan.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Koivistontalo

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden ilta

Hei sinä nuori aikuinen tai opiskelija, tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi.Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja Häneen kiinni kasvamista.

Elimäen seurakuntakeskus

Nuortenilta Elimäellä

Elimäen seurakunnan nuortenilta Elimäen srk-keskuksen nuorisokellarilla

Niinirannan toimintakeskus

Nuortenilta Niinirannassa

Vuoden 2019 viimeinen nuortenilta Niinirannassa. Tervetuloa kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret viettämään perjantai-iltaa.