Kirkkomuskari

Myllykosken seurakuntakoti

Kirkkomuskari perjantaisin Myllykosken srk-kodilla.

Kirkkomuskari perjantaisin.

Anjalankosken seurakunta

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Laulutuuli-konsertti

Pekka Laukkarinen trion ja lapsikuoro Valonsäteiden, Lauluvaunun sekä Ilonpisaroiden Laulutuuli-konsertti valloittaa kaikenikäiset kuulijat. Luvassa on vauhdikas koko perheen konsertti uusien Laulutuuli-laulujen seurassa. Pekka Laukkarinen triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Täällä Pohjantähden alla - Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonsertti

Juhlakonsertin ohjelmisto koostuu Petri Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta. Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.

Kuusankosken seurakuntatalo

Avoin perhekerho ja kirkkomuskari

Perhekerho ja kirkkomuskari pienille lapsille yhdessä aikuisen kanssa